Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder is eruit: 'Ik ben een veel te grote liefhebber'

Laatste update:

"Ik ben een veel te grote voetballiefhebber om te stoppen. Zo lang de bondscoach me van waarde vindt, zal ik altijd beschikbaar zijn", zegt de ster van Galatasaray in De Telegraaf. Spelen voor Oranje is in zijn ogen nog steeds de allergrootste eer en dus gaat Sneijder graag verder. "Ik denk dat ik in mijn huidige vorm en met deze fitheid nog een tijd mee kan. Maar de beslissing is aan de bondscoach. Hij kan me in elk geval oproepen", aldus Sneijder.

Hij nadert recordhouder Edwin van der Sar, die tot 130 optredens voor Oranje kwam. Sneijder was er sinds 2004 altijd bij op de grote toernooien, maar volgend jaar zomer moet ook hij dus voor het eerst een EK aan zich voorbij laten gaan. Hij hoopt dat de KNVB niet besluit Danny Blind te slachtofferen. "Hij heeft vier wedstrijden de kans gehad als bondscoach. Dan moet je ook een beetje het geluk aan je zijde hebben."

Ik ben blij dat Wesley Sneijder international wil blijven

Meer nieuws

AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
2
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
6
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
35
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties