Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder is met doelpunt en prachtige assist goud waard voor Galatasaray

Laatste update:

Sneijder werd afgelopen donderdag in de met 0-2 verloren bekerwedstrijd tegen derdeklasser Diyarbakir vroegtijdig naar de kant gehaald en was duidelijk niet tevreden met die wissel. Trainer Hamza Hamzaoglu liet de Oranje-international zondagavond wel starten en zal daar geen spijt van hebben gehad. De middenvelder opende na zeven minuten al de score, door na een passje van Selçuk Inan de bal van dichtbij met zijn linker in de korte hoek te schuiven. Galatasaray speelde uitstekend en stapelde in het eerste kwartier kans op kans. Onder anderen Bruma had er 2-0 van moeten maken, maar na een pass van Sneijder vergat hij de bal goed te controleren.

Vlak voor rust kwam de Portugees echter alsnog tot scoren, want hij rondde een prachtige pass van Sneijder met een boogballetje af: 2-0. Rizespor had tien minuten na rust terug in de wedstrijd kunnen komen, maar Fernando Muslera had een knappe redding in huis op een afstandsschot van Kivanc Karakas en een rebound van Filip Holosko ging er ook niet in. Bij Galatasaray viel Burak Yilmaz in de slotfase overigens nog in, maar hij moest zich door een hamstringblessure alweer na één sprint laten vervangen. De spits verliet in tranen het veld. Galatasaray moet zich nu richten op de bekerwedstrijd van komende woensdag tegen Eskisehirspor.

-
Denk jij dat Wesley Sneijder volgend seizoen nog bij Galatasaray speelt?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
15
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties