Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder is met geweldige doelpunten opnieuw beslissend in stadsderby

Laatste update:

Galatasaray liep vorig seizoen de landstitel mis, maar hoopt dit seizoen wel voor de twintigste keer in de geschiedenis kampioen van Turkije te worden. De supporters wezen het thuiselftal middels een prachtige choreografie ook op de te behalen vierde ster, maar gemakkelijk ging het niet. De thuisploeg had wel een licht overwicht in de eerste helft, maar de spanning was voelbaar en de betere kansen waren voor de tegenstander. Een schot van Raul Meireles werd bijvoorbeeld uit de hoek gedoken door Fernando Muslera en na een halfuur kreeg Emmanuel Emenike een enorme kans.

De Nigeriaan werd bediend door Meireles en stond oog in oog met Muslera, maar mikte ver naast. Hij claimde te zijn aangetikt door Aurélien Chedjou, maar scheidsrechter Cuneyt Cakir gaf geen strafschop. De vorige ontmoeting in de Türk Telekom Arena stond bol van de kaarten, maar dit keer was het een stuk vriendelijker en hoefde Cakir pas in de blessuretijd van de eerste helft een eerste gele prent uit te delen. Acht minuten in de tweede helft trok hij echter plots de rode kaart: Alves ging met een gestrekt en hoog geheven been een duel in en moest gaan douchen.

Galatasaray dicteerde, maar het lukte het team van Cesare Prandelli maar niet om te scoren. Een drop kick van Sneijder werd gepakt door Volkan Demirel en Olcan Adin mikte in kansrijke positie tegen de paal. De bezoekers hadden de Türk Telekom Arena na 65 minuten in één klap stil kunnen krijgen, maar Michal Kadlec kopte bij een hoekschop over, waar het makkelijker was om de bal gewoon in het doel te koppen. Naarmate de tweede helft vorderde, drukte Galatasaray de stadsgenoot wel steeds verder terug op de eigen helft.

Sneijder deed na 72 minuten nog een poging van afstand, maar deze ging naast. In de slotfase ontpopte hij zich echter alsnog tot de held van Cim Bom. Na 88 minuten viel zijn poging van circa 25 meter als een granaat in bij Volkan en een ruime minuut later vond hij de kruising door vanaf de rand van het strafschopgebied doeltreffend uit te halen. In de blessuretijd deed Alper Potuk nog wat terug, maar een nederlaag voor basisspeler Dirk Kuyt en consorten kon niet worden voorkomen. Galatasaray, dat woensdag tegen Borussia Dortmund speelt, heeft nu drie punten meer dan Fenerbahçe.

Süper Lig
Galatasaray
2 - 1
Fenerbahçe
Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
5
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties