Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe

Laatste update:

Bijzonderheden


Het is een klein wonder te noemen dat Fenerbahçe maandagavond niet tot scoren kwam. Het kreeg de nodige kansen, waaronder een aantal grote. Met name spits Edin Dzeko had het vizier niet op scherp, daar de Bosniër meerdere goede mogelijkheden onbenut liet.

Voor de thuisploeg waren de kansen schaars, maar het zal de degradatiekandidaat niet deren. Konyaspor dacht zelfs nog even aan een overwinning, maar een doelpunt vlak voor tijd werd door de videoscheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel. De eindstand was niet anders dan de ruststand, die op zijn plaats niet verschilde van de stand bij het eerste fluitsignaal: 0-0.

Door het puntenverlies raakt Fenerbahçe verder achterop in de titelstrijd. De Gele Kanaries hebben nu een achterstand van zes punten op koploper Galatasaray, dat zondag met 6-1 zegevierde tegen Sivasspor. De Süper Lig kent dit seizoen nog drie speelronden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
5
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
18
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties