Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder kraakt sjokkende Chelsea-aankoop: 'Kan niet, moet aangepakt worden'

Laatste update:

"Als je als speler voor 100 miljoen (121 miljoen, red.) bent gehaald, dan mag je toch wel verwachten dat hij in ieder geval de longen uit zijn lijf loopt, toch?", toont Sneijder zich kritisch in de richting van Fernández. De oud-middenvelder toont vervolgens met enkele beelden aan dat Fernández bij balverlies veel meer arbeid moet leveren. Zo sjokt de Argentijn terug bij een counter van Real Madrid, terwijl ploeggenoot Conor Gallagher in volle sprint is. "Dit kan niet, dit moet aangepakt worden", aldus de zeer verbaasde Sneijder.

Het bewuste moment van Conor Gallagher en Enzo Fernández.

"En dan kijk je naar zo'n jongen, wat bezit hij nou?", zet Sneijder vraagtekens bij de tussentijdse komst van Fernández naar Chelsea. "Ik vind hem ook voetballend niet top. Jij (Humberto Tan, red.) zegt net dat hij het voor Lionel Messi wél deed. Ik dacht dat hij het ook bij Chelsea zou doen, maar hij doet het niet. Ik zou zeggen: roep die jongen morgen even op het matje. Als het voetballend even niet loopt, en je kan geen goals maken. Dan moet je zorgen dat je geen goals tegen krijgt. Dan moet je gewoon de longen uit je lijf lopen, en dat doet hij niet."

Boehly
Sneijder begrijpt in dat kader wel waarom eigenaar Todd Boehly af en toe zijn gezicht laat zien in de kleedkamer van Chelsea. "Dan snap ik wel dat je als eigenaar, en je hebt zoveel geld betaald, boos bent en naar binnen loopt. Dat je op de tribune zit te kijken als eigenaar en ziet dat Gallagher wél zo'n sprint trekt en je man van 100 miljoen niet. Ja, dan zou ik ook boos worden", zo besluit Sneijder.

UEFA Champions League
Chelsea
0 - 2
Real Madrid

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
40
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
21
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
46
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties