Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder lovend over ontwikkeling 'kennis' bij Ajax: 'Plek afgedwongen'

Laatste update:

Op de vraag wat Sneijder van Taylor zijn ontwikkeling vindt reageert de ex-middenvelder van onder meer Ajax, Internazionale en Real Madrid positief. "Uitstekend natuurlijk, ik ken hem beetje. Het is iemand die nooit genoegen heeft genomen met een plek op de bank. Ik heb hem wel vaker gezien en gesproken. Ik weet ook dat hij wel eens ongeduldig was." Sneijder looft Taylor om het lef dat hij heeft getoond door zich uit te spreken over zijn gebrek aan speeltijd.

"Afgelopen seizoen was hij niet blij met zijn reserverol en dan klopt hij gewoon bij de trainer aan. Dan word je ook niet zo'n makkelijke prooi van de trainer die maar continu genoegen moet nemen met een plek op de bank", aldus Sneijder, die denkt dat Ajax nog veel plezier aan hem gaat beleven. "Hij heeft zijn plek afgedwongen met zijn spel, het is gewoon een hele goede speler die een mooie ontwikkeling doormaakt. Nu moet hij zich ook op dit niveau gaan ontwikkelen."

Ook Hedwiges Maduro geniet van Taylor bij Ajax. "Hij speelt vrij volwassen al, tweebenig ook. Dat is super belangrijk voor een middenvelden, omdat je dan sneller kunt handelen." Theo Janssen voegt toe dat Taylor het ontbrekende puzzelstukje was. "Hij past er echt tussen. Hij is een ideale speler voor naast Alvarez en net achter de nummer 10, wie daar ook staat. Hij kan vuil werk op knappen, maar is ook aan de bal een goede speler."

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
3
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
2
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties