Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sneijder moet altijd spelen, hij geeft Oranje wat extra's'

Laatste update:

"Met al zijn creativiteit is hij juist een type speler dat Oranje wat extra's geeft", laat Koeman optekenen in Voetbal International. De ex-coach van Feyenoord wijst op een steekbal, een vrije trap of een doelpunt. "Nou, als je zo'n speler hebt, moet je hem gewoon opstellen."

Van Marwijk, de voorganger van Louis van Gaal bij het Nederlands elftal, denkt er hetzelfde over als Koeman. "Ik zou hem altijd meenemen, maar hetzelfde geldt eigenlijk voor Rafael van der Vaart. Een WK is iets speciaals, je komt onderweg van alles tegen, je moet het kunnen opbrengen steeds beslissende duels te kunnen spelen." Volgens Van Marwijk helpt het enorm als je een speler hebt die een toernooi als het WK al eens heeft meegemaakt.

Wesley Sneijder moet altijd spelen bij Oranje

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
8
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
9
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
20
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
228
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties