Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder steelt de show met prachtdoelpunt en hattrick aan assists

Laatste update:

Sneijder is nu in zijn laatste vijf competitiewedstrijden bij vijf doelpunten van Galatasaray direct betrokken geweest. De middenvelder stond ook aan de basis van de 1-0, want uit zijn vrije trap kopte landgenoot Nigel de Jong via de grond raak. De Jong maakte zodoende zijn eerste competitiedoelpunt sinds 12 april 2015. Alanyaspor deed later via Sajjad Shahbazzadeh wat terug, maar Galatasaray ging alsnog met een voorsprong de kleedkamer in. Nadat Yasin Öztekin al de paal had geraakt, maakte Lamine Gassama er met een eigen doelpunt 2-1 van.

In de tweede helft stal Sneijder de show, want hij bereidde de doelpunten van Eren Derdiyok en Josué voor en maakte zelf op prachtige wijze de 3-1. Sneijder vond op de rand van het strafschopgebied de ruimte voor het schot en scoorde met een van richting veranderde chip. Het was overigens voor het eerst sinds november 2003 dat Sneijder in één competitiewedstrijd drie treffers direct wist voor te bereiden. Alanyaspor slikte zodoende een ruime nederlaag en raakte ook nog Erhan Kartal met een tweede gele kaart kwijt.

WAUW! Wat een beeldschoon doelpunt van Wesley Sneijder!????????

Geplaatst door voetbalzone op zondag 25 december 2016

-
Denk jij dat Galatasaray dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
20
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties