Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder steunt Blind: 'Hij moet zeker de kans krijgen'

Laatste update:

De man met de meeste interlands achter zijn naam van de huidige generatie zegt dat donderdag tegen de NOS. "Ik vind Danny de perfecte keuze voor deze ploeg. Het is makkelijk: vallen de resultaten tegen, dan wordt de trainer daar op afgevallen: ik ben het daar niet altijd mee eens. En zeker niet in dit geval" aldus Sneijder. Hij zegt dat Nederland ook met Blind moet blijven werken wanneer het EK 2016 uit zicht blijft.

"Maar ik wil daar nu niet over nadenken. Danny moet, ook na deze cyclus, zeker de kans krijgen. Hij heeft net twee wedstrijden voor de groep gestaan en moet kunnen doorgroeien. Met andere spelers op dezelfde spelers. Zelf hoop ik er graag bij te zijn, dan", zegt de ervaren middenvelder van Galatasaray. Hoe Nederland nu exact in deze penibele situatie terechtgekomen is, vindt Sneijder ook lastig uit te leggen. "Je hebt weinig tijd om daarover na te denken."

"Wanneer je je weer aansluit bij de nationale ploeg, daar zit steeds een maand of wat langer tussen, ben je weer bezig met de volgende wedstrijden. Je analyseert die vorige wedstrijd wel en ziet ook beelden terug, maar het is niet altijd even makkelijk om aan te wijzen waar het nu echt fout ging", legt Sneijder uit. Hij zegt in het interview dat hij ook van mening is dat Nederland niet altijd even gelukkig is geweest.

"Tijdens het WK hadden we alle geluk aan onze zijde, nu hebben we ook veel pech gehad. En we hebben veel spelers moeten missen. Het is makkelijker om trainer te zijn van een club, dan van een nationale ploeg. Je hebt te maken met blessures, spelers die niet helemaal fit zijn of niet in vorm. Daar moet je steeds mee dealen."

Als Oranje het EK 2016 niet bereikt...

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties