Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'

Laatste update:

"Wat het voor hem is", steekt de analist van wal bij Dit Was Het Weekend van ESPN, "je moet je absoluut niet beperken tot de Nederlandse markt en wat jij goed kent. Je hebt geld genoeg om elders in de wereld betere spelers te halen."

Marciano Vink is het eens met zijn collega, maar plaatst een kanttekening. "Het is wel zo: als een speler uit Nederland goed genoeg is en je kent hem goed, dan moet je je er ook niet door laten tegenhouden."

De in Suriname geboren oud-prof noemt twee spelers van Feyenoord als mogelijke voorbeelden. "Als Slot een Hancko of een Geertruida echt goed genoeg vindt, dan moet hij dat ook gewoon doen."

Perez pareert: "De kans van slagen van Nederlandse spelers of spelers uit de Eredivisie in de top of subtop van Engeland is...", zegt de Deen, alvorens hij één speler die vanuit de Eredivisie naar de Premier League transfereerde als toonbeeld aanhaalt.

"Antony, daar zeiden we allemaal van: 'Wat een speler, die loopt iedereen voorbij hier.' Die komt nu geen lantaarnpaal voorbij", constateert Perez over de Braziliaanse buitenspeler. Antony maakte in 2022 voor 95 miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United.

Weinig fans van the Red Devils zullen die transfer als succesvol beschrijven. De linkspoot heeft in tachtig wedstrijden voor Manchester United elf keer gescoord en vijf assists afgeleverd. Afgelopen zaterdag maakte hij zijn eerste Premier League-treffer in meer dan een jaar tijd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
14
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
3
Wesley Sneijder overtuigt KNVB en loopt vanaf komend seizoen mee bij club
12
Sergio Ramos voert serieuze gesprekken en lijkt deze zomer stap te maken
3
Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
13
Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties