Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder weet na 12 duels al zeker: 'Die zien we over paar maanden in Oranje'

Laatste update:

Hartman komt ter sprake wanneer de openingstreffer van Feyenoord wordt behandeld in het programma. Er wordt gediscussieerd over of Jorge Sánchez of Steven Berghuis daarbij blaam treft, maar Sneijder kiest een andere invalshoek. "Dit is wel een geweldige verdedigende actie van Hartman, hè. Die is geweldig. Die was voor mij man of the match. Continu zat hij er bovenop, hij speelt Tadic uit de wedstrijd, hij heeft die kleine Conçeição uit de wedstrijd gespeeld."

"Die zien we over een paar maanden terug in Oranje", voorspelt Sneijder tot slot. "Is dat de nieuwe linksback?", vraagt presentator Wilfred Genee. "Honderd procent. Schrijf dat maar op", krijgt hij terug. De wedstrijd van zondag was pas Hartmans twaalfde in Feyenoord 1. Aanvankelijk leek Marcos López dit seizoen eerste keus te worden onder Arne Slot, maar de 21-jarige Zwijndrechter speelde de Peruviaan al snel uit de basis. Hartman kan tot nog toe één treffer en twee assists overleggen.

Ook complimenten voor Wieffer
Een andere Feyenoorder over wie Sneijder te spreken is, is Mats Wieffer. De zomeraanwinst toonde zich volgens de oud-middenvelder een stuk gretiger dan de collega's van de aartsrivaal. "Die Wieffer eiste alles op, hè. Die wilde alles hebben. Het was zijn eerste Klassieker en hij wilde voetballen. Hij had er zin in."

{/embed)

-
Zie jij in Quilindschy Hartman een potentiële eerste linksback voor Oranje?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties