Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder: 'Wil niemand tekort doen, maar zijn aanwezigheid is superbelangrijk'

Laatste update:

Sneijder spreekt van de 'week van de waarheid'. Oranje treedt donderdag eerst nog aan tegen IJsland en reist dus vervolgens van Amsterdam naar Konya. Een misstap kan de ploeg van de nieuwe bondscoach Danny Blind zich niet meer veroorloven; dan dreigt het eindtoernooi uit zicht te raken. "Er staat druk op. Maar dan zijn we vaak op ons best", weet de spelmaker.

De Utrechter baalt ervan dat Guus Hiddink niet meer aan het roer staat. Hij werd geslachtofferd als hoofdverantwoordelijke van de matige prestaties in de kwalificatiereeks. "Maar het is nu niet het moment om terug te kijken. We moeten zorgen dat we Blind een vliegende start geven en alsnog een goede uitgangspositie voor het EK creëren", aldus Sneijder, die stelt dat Oranje nog alles in eigen hand heeft.

In theorie lijkt dat te kloppen. Als Oranje naast de duels met IJsland en Turkije ook wint van Kazachstan en Tsjechië, zal een plek bij de eerste twee in Groep A vrijwel gegarandeerd zijn. De terugkeer van sterspeler Arjen Robben komt daarbij goed van pas. "Zonder iemand anders tekort te willen doen, is zijn aanwezigheid superbelangrijk", besluit Sneijder.

-
Denk jij dat Oranje de twee duels wint?

Meer nieuws

Antony toont zich bijzonder openhartig: 'Moeilijk, ik heb in stilte geleden!'
2
Mikautadze en FC Metz dichter bij degradatie na nederlaag bij Saint-Étienne
0
Opwarmer voor het EK valt compleet verkeerd bij Oranje-fans: 'Holy shit!'
41
Samuel Eto'o gaat diep door het stof na heftige tirade tegen bondscoach
7
Schietincident en dreigbrief moeten Di María bang maken: 'We wachten op je'
4
Georges Mikautadze verlaat Ajax definitief voor FC Metz; transfersom bekend
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties