Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sneijder wordt een blok aan het been van de nieuwe bondscoach'

Laatste update:

"Sneijder wordt een blok aan het been van de nieuwe bondscoach. In het moderne voetbal kan hij het simpelweg niet meer belopen", zegt De Mos in gesprek met de NOS. "Nee, dat is niet hard. Dat is normaal. En Arjen Robben, die een mogelijke rentree niet uitsluit... Ik geloof niet in die dingen. Zo'n uitspraak is onprettig voor de groep. Robben moet geen 'Heintje Davids' worden."

De Mos noemt Koeman 'de meest logische kandidaat' voor het bondscoachschap. "Hij heeft een helikopterview en beheerst veel facetten van het vak. Hij is ook iemand die resultaatgericht werkt en tactisch geschoold is. Hij kijkt verder dan het ouderwetse en achterhaalde 4-3-3-systeem. Tegen de lamme en de blinde kom je daar nog mee weg, maar niet tegen de toplanden", stelt de analist, die Frank de Boer als tweede keuze zou hebben. Van een buitenlandse bondscoach is hij geen voorstander.

Volgens De Mos moet er bij Oranje binnen afzienbare tijd plek zijn voor Frenkie de Jong. "We hebben geen spelers van de buitencategorie meer. De Jong is iemand die dat niveau gaat halen. Dat riep ik een paar jaar geleden al. Wat hij doet in het veld... Het is toch ongelooflijk dat hij bij Ajax nog geen basisspeler is? Die jongen staat bij iedere Europese topclub op een lijst", vertelt De Mos. "De Jong moet spelen, anders raakt Ajax hem snel kwijt. Hij kan in het toekomstige Oranje op meerdere posities uit de voeten."

Ben jij het met Aad de Mos eens?

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties