Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sneijder zegt dat ik echt heel ver kan komen, ook naar de Nederlandse top'

Laatste update:

Noslin belandde in 2020 op een dood spoor bij de Utrechtse derdedivisionist Hercules. Geen club durfde het in het vervolg met de inmiddels 23-jarige vleugelaanvaller aan, waarna hij het vlak voor het sluiten van de overschrijvingstermijn probeerde bij DHSC. Wat Noslin niet wist, was dat Sneijder een grote rol speelt bij de volksclub uit de wijk Ondiep.

"Wesley was eigenlijk heel normaal, heel behulpzaam. Ik zag hem al snel niet als Wesley Sneijder, maar gewoon, als mijn trainer", vertelt Noslin tegenover Voetbal International. Samen met Mounir El Hamdaoui ontfermde de Oranje-international zich persoonlijk over Noslin. Dankzij de hulp van het tweetal sleepte hij in de zomer van 2021 een contract in de wacht bij TOP Oss.

Zijn verblijf bij de Keuken Kampioen Divisie-club zou uiteindelijk van korte duur blijken te zijn, want na een tip van Sneijder tekende Noslin nog voor de competitiestart een driejarig contract bij Fortuna Sittard. "Ik heb bijna alles aan Wesley te danken. Het belangrijkste dat hij meegeeft, is dat ik iedere dag beter moet willen worden: koppie erbij houden en altijd leergierig zijn, zo wil Wes het zien. Hij, Mounir en Nito Sequeira (ex-prof, met El Hamdaoui zaakwaarnemer van Noslin, red.) zeggen dat ik dan nog ver kan komen. Echt heel ver. Nederlandse top, succes in het buitenland", aldus Noslin.

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
0
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
1
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties