Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sneijder ziet Galatasaray afgaan: pijnlijke nederlaag en rode kaart

Laatste update:

Zonder de geschorste Wesley Sneijder, maar met Nigel de Jong en Garry Mendes Rodrigues ging Galatasaray op zoek naar de derde competitiezege op rij. In het eerste kwartier was de beste kans voor Karabükspor, maar het was Yasin Öztekin die daarna aan de andere kant de score opende in het Yenisehir Stadion. De rechtshalf controleerde een pass van Selçuk Inan met de borst, omspeelde de doelman en vulde het lege doel. De bezoekers konden die voorsprong echter niet vasthouden, want na een half uur maakte Evgen Seleznev er vanaf elf meter 1-1 van.

De Oekraïener mocht aanleggen na een overtreding van Lionel Carole en maakte geen fout. In de tweede helft voerde Galatasaray de druk op: een vrije trap van Selçuk ging maar net over, Lukas Podolski kopte naast en Yasin trof de paal. Jan Olde Riekerink greep na 68 minuten in en verving Yasin door Mendes Rodrigues, die daardoor voor de tweede keer zijn opwachting maakte in de Süper Lig. De Rotterdammer kon het verschil voor Galatasaray niet maken en acht minuten voor tijd werd het 2-1: invaller Serdar Deliktas kroonde zich tot de matchwinner en zag Hakan Balta even later nog diens tweede gele kaart krijgen.

-
Een terechte zege voor Karabükspor?

Meer nieuws

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
0
Thibaut Courtois keert zaterdag terug onder de lat bij Real Madrid
1
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
1
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
8
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties