Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sneijder zoekt contact met oude club en biedt aan terug te keren'

Laatste update:

Sneijder was onder José Mourinho een belangrijke speler bij Internazionale en maakte in zijn debuutjaar deel uit van de groep die de landstitel, Coppa Italia en Champions League veroverde. Hij bleef vervolgens nog tweeënhalf seizoen aan boord bij de zwart-blauwen, maar vertrok toen er onenigheid ontstond met de toenmalige directie.

Sneijder kon bijtekenen in Milaan, maar moest dan wel genoegen nemen met een lager salaris en dat wilde hij niet. Inter isoleerde Sneijder vervolgens en daardoor werd de situatie onwerkbaar voor de Nederlander, die naar Galatasaray ging. Daar heeft hij er nu ook drieënhalf jaar opzitten, maar opnieuw zijn er problemen. Sneijder uitte recent kritiek op het beleid van Galatasaray, kreeg een boete en zou met het oog op de begroting ook salaris moeten inleveren.

Dat heeft ertoe geleid dat Sneijder is gaan nadenken over zijn toekomst. Een rentree in het Giuseppe Meazza ziet hij volgens de Italiaanse media als optie en voor Inter is hij bereid een lager salaris te accepteren. Probleem is echter dat ook een lager salaris dan hij bij Galatasaray verdient nog lastig op te hoesten is voor Inter. Bovendien heeft de club Éver Banega al gehaald op de positie van Sneijder.

Mogelijk beantwoordt Inter de flirt van Sneijder dus met een definitief 'nee' en verkast de Nederlander ergens anders heen. Woensdagavond meldden diverse media in Turkije dat Everton een bod van 7,5 miljoen euro had uitgebracht op Sneijder; precies de som die als gelimiteerde afkoopsom in zijn contract is opgenomen. Ronald Koeman, die nog met Sneijder werkte bij Ajax, zou hem graag begroeten.

Er is bij Internazionale geen plaats voor Wesley Sneijder

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties