Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Snelle counter leidt Borussia Dortmund naar halve finales DFB-Pokal

Laatste update:

Borussia Mönchengladbach startte goed aan de wedstrijd en liet na drie minuten al een grote kans liggen. Na een voorzet van Jonas Hofmann was Marcus Thuram sneller dan Emre Can en schoof hij de bal vanaf een meter of zes langs het doel. Het team van Marco Rose had meer balbezit en was met name op het middenveld heer en meester, maar Borussia Dortmund stond ver naar achteren en stond niet toe dat die Fohlen gevaarlijk konden worden.

Het aantal gevaarlijke momenten in het strafschopgebied voor rust was op een hand te tellen, maar acht minuten voor de onderbreking had Borussia Dortmund zomaar op 0-1 kunnen komen. Nico Elvedi herstelde zich goed na een lange bal van Mats Hummels op Erling Braut Haaland en dwong de Noor om de bal vanaf vijftien meter afstand langs het doel van Tobias Sippel te schieten. In de extra tijd werd een goal van Thuram wegens buitenspel afgekeurd.

Het was Dortmund dat beter uit de kleedkamers kwam en na 53 minuten via Haaland, na voorbereidend werk van Sancho en Marco Reus, tot scoren kwam. De VAR zag echter een overtreding van de Noor op Ramy Bensebaini niet over het hoofd en zodoende werd de treffer afgekeurd. Een minuut later volgde het antwoord van de thuisploeg: doelman Marwin Hitz verwerkte een krachtig schot van Bensebaini uitstekend tot corner.

Een snelle counter leidde na 66 minuten de 0-1 in: na balverlies van Florian Neuhaus counterde BVB via Schulz, Haaland, Reus en Sancho. Laatstgenoemde stormde op het doel van Sippel af en werkte de bal onder de doelman door. Borussia Mönchengladbach gaf zich in het restant van de bekerwedstrijd zeker niet gewonnen, maar een inzet van Alassane Pléa was te zwak en een schot van invaller Denis Zakaria ging naast. In de extra tijd kreeg Mahmoud Dahoud zijn tweede gele kaart voor een charge op Bensebaini.

-
Denk jij dat Borussia Dortmund de DFB-Pokal gaat winnen?

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
28
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties