Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Snelle student' Noa Lang schittert voor Club Brugge: 'Hij is mijn maatje'

Laatste update:

Lang werd vroeg in de tweede helft de diepte ingestuurd door Krépin Diatta en rondde oog in oog met doelman Théo Defourney koelbloedig af. Zes minuten later was de ex-Ajacied opnieuw trefzeker. Hij schoof de bal na een snelle uitbraak in de korte hoek en maakte de 2-0. Ondanks de ondertalsituatie, na een rode kaart voor Hans Vanaken, breidde de ingevallen David Okereke de voorsprong op aangeven van Lang, die er zelf goed voor stond maar toch koos voor een ingenieus hakje, verder uit.

"We hebben vandaag geen topwedstrijd gespeeld. Dat was ook moeilijk, omdat het veld er niet goed bij lag", vertelde Lang op zijn beurt. "In de tweede helft hebben we ons wel goed herpakt. Mijn goals waren twee echte spitsengoals, ik ben er blij mee. Ik had ook voor de hattrick kunnen gaan, maar ik zag David in mijn rug komen en hij is mijn maatje. Ik ben even blij met een assist als met een goal. Het was moeilijk om me in te houden en niet te knuffelen bij de goals", wees de aanvaller op het knuffelverbod op de Belgische regels.

"Als je scoort, heb je emotie. Iedereen wil juichen, maar het kan niet. Het zijn de regels, we moeten ze naleven." Bij Het Nieuwsblad wordt de krachttoer van Lang niet over het hoofd gezien. "Uitblinker Noa Lang dirigeert Club Brugge in tweede helft voorbij Eupen", zo staat er boven het wedstrijdverslag, waarin onder meer te lezen valt: "Lang zit ondertussen al aan vijf goals in de competitie bij Club Brugge. Straks krijgt hij het gezelschap in de kleedkamer van Bas Dost, een landgenoot die naar verluidt ook wel een goaltje kan maken. Maar op boxing day was het podium nog eventjes voor Lang alleen."

Ook bij Het Laatste Nieuws staat Lang er goed op. "Club zet Eupen opzij na sterke tweede helft: Lang uitblinker met twee goals en assist", schrijft het dagblad. "Club sluit het jaar dankzij een glansprestatie van Lang zeker als leider af." Sporza was eveneens lovend. "Noa Lang keerde terug in de basis bij Club en bewees nog maar eens zijn waarde. Met twee doelpunten én een assist was hij de onbetwiste matchwinnaar. Een echte ploegspeler ook, want hij liet een mogelijke hattrick liggen om Okereke een goal aan te bieden."

-

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties