Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Snelste doelpunt ooit helpt PSG aan plek in knockout-fase

Laatste update:

Een beter begin kon PSG zich niet wensen; na nog geen minuut spelen kwam het scorebord reeds in beweging. Een voorzet van Gregory van der Wiel kwam in het strafschopgebied terecht bij Cavani, die voor een halve volley uit de draai koos. Een ongelukkig optreden van doelman Urko Pardo zorgde ervoor dat APOEL vrijwel direct achter de feiten aanliep. De bezoekers hadden enkele minuten later een uitgelezen mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Nuno Morais slaagde er echter in om van enkele meters afstand over het doel te schieten.

Na een kleine twintig minuten liet Cavani weer van zich horen. Uit een voorzet van Lucas Moura kopte de Uruguayaan tegen het aluminium. De ploeg van Blanc zocht nadrukkelijk naar een tweede doelpunt en zette APOEL flink onder druk. Pogingen van Lucas Moura en Cavani resulteerden niet in een dubbele voorsprong, daar Pardo geen medewerking verleende. Pas in de laatste tien minuten voor rust slaagde het bezoek uit Cyprus erin om de Parijzenaars meer richting de middenlinie te drukken. Het rustsignaal kwam hoe dan ook als een bevrijding.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet: PSG zocht naar een tweede doelpunt, maar de bal wilde er maar niet in. Na een uitstekende individuele actie van Javier Pastore had Pardo een dito redding in huis en Cavani schoot naast na voorbereidend werk van Van der Wiel. APOEL kon zich in offensief opzicht nimmer laten gelden en zodoende kwam de minimale voorsprong van PSG nimmer in gevaar.

-
Denk jij dat Paris Saint-Germain de Champions League wint?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties