Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Snelste doelpunt ooit helpt Sevilla aan klinkende zege in stadsderby

Laatste update:

Sevilla speelde een uitmuntende eerste helft, al werd het team van Michel ook wel geholpen door de desastreuze defensie van Betis. Nelson speelde de bal terug op doelman Adrián, die het leer in de voeten van Reyes bezorgde. De aanvaller schoot de bal hoog en onhoudbaar tegen de touwen. Er stonden pas 12 seconden op de klok. In de vijfde minuut was het weer raak. Na een vrije trap van Ivan Rakitic lette geen enkele speler van Betis op Federico Fazio, die de bal simpel achter Adrián knikte: 2-0. Een kwartier lang hing de 3-0 in de lucht, maar Álvaro Negredo, Fazio en Reyes faalden in de afwerking. Betis slaagde er geen moment in om tegenstand te bieden.

Na ruim een half uur spelen vergrootte Sevilla de voordelige marge. Negredo kopte de bal uit een voorzet tegen de lat en Reyes profiteerde van concentratieverlies van Nelson om in de rebound voor de 3-0 te zorgen. Vlak voor rust werd het leed voor de bezoekers nog groter. Na voorbereidend werk van Reyes kopte Fazio de 4-0 tegen de touwen. Het was aan Paulao te danken dat een inzet van Negredo zelfs niet de 5-0 betekende vlak voor rust. Na het rustsignaal kregen de spelers van Sevilla een daverend applaus van de tienduizenden fans in het Ramón Sánchez Pizjuan.

In het tweede bedrijf lag het tempo een stuk lager en was het opvallend hoe de fans van Betis achter hun ploeg bleven staan. Na ruim een uur spelen ontving Rubén Pérez zijn tweede gele kaart voor een handsbal. Opmerkelijk genoeg kwam het team van Pepe Mel met een man minder wel tot scoren. Na een voorzet van Juan Carlos faalde Fernando Navarro en profiteerde Rubén Castro: 4-1. Hedwiges Maduro werd een kwartier voor tijd vervangen door Javier Hervas. Betis was in de slotfase de enige ploeg die nog wat van de wedstrijd wilde maken, maar dat resulteerde niet in doelpunten. Balverlies leidde de 5-1 in de extra tijd in. Rakitic ontving de bal via de hak van Jesús Navas en rondde af.

-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
22

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties