Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Snoeihard betoog Marco van Basten na dramatische eerste helft van Feyenoord

Laatste update:

Van Bastens collega-analist Mario Been probeert in de rust bij FOX Sports de vinger op de zere plek te leggen. "Het is gewoon heel onrustig. Of het nu te maken heeft met het feit dat er 50.000 mensen zitten, of dat het komt omdat het voor veel spelers de eerste wedstrijd in de Europa League is", zo analyseert de ex-trainer van onder meer NEC en Feyenoord.

"Dit heeft te maken met niveau", repliceert Van Basten snoeihard. "Snelheid van handelen, snelheid van zien. Feyenoord wordt afgetroefd in de duels en in het handelen. Ze zijn overal te laat. Dat heeft niks te maken met dat ze niet wakker zijn: het heeft te maken met het vermogen van de spelers", zo vertelt de oud-spits.

"Feyenoord staat in de middenmoot van de Nederlandse competitie. Ze staan zesde of zevende (zevende in feit, red). Het zegt genoeg: ze staan niet op die plek omdat ze zo goed zijn. Het heeft te maken met het niveau van de spelers, individueel", besluit Van Basten hard.

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
10
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties