Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Soap in directie Roda JC Kerkrade duurt voort: MVV-man komt toch niet

Laatste update:

"Ron heeft aangegeven niet op de aanbieding in te gaan. Een reden gaf hij niet. Hij zal zijn afwegingen hebben gemaakt en vervolgens voor MVV hebben gekozen", aldus Roda-directeur Wim Collard tegenover dagblad De Limburger.

"Roda JC kiest nu voor een nieuwe koers" laat Walter Sterk, voorzitter van de stichting Roda JC, op zijn beurt weten via de officiële kanalen van de club. "Bij die nieuwe koers past een langetermijnvisie. Natuurlijk hebben we ieders steun nodig, ook van een belangrijke ambassadeur als Hendriks. Maar we moeten keuzes maken met het oog op de toekomst. Daarbij hoort ook dat de club nieuwe investeerders gaat aantrekken via bijvoorbeeld een spelersparticipatiefonds."

De club is verbaasd over de uitlatingen van Hendriks aangaande het beëindigen van de samenwerking indien Elsen zou komen. Volgens Harm Wiertz, voorzitter van de Raad van Commissarissen, was Hendriks aanvankelijk juist nog zeer te spreken over Elsen. "Ik kan mij dus niet voorstellen dat Hendriks om die reden niet meer had willen investeren. Wel werd ons de afgelopen tijd steeds duidelijker, dat zijn actieve rol binnen de voetbalwereld op afstand is komen te staan waardoor hij terug deinsde voor financiële betrokkenheid", klinkt het. Volgens Wiertz speelde er ook helemaal geen miljoenendeal met Hendriks, wel werd er gesproken over een spelersfonds voor 'maximaal enkele tonnen'.

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
3
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
71
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties