Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Soap over toekomst De Jong duurt voort na miljoenenverkoop Newcastle

Laatste update:

Best wordt bij Blackburn Rovers de opvolger van Yakubu Aiyegbeni, die naar China is vertrokken. De 25-jarige aanvaller tekent voor vier seizoenen en levert Newcastle United bijna vier miljoen euro op. In de afgelopen twee seizoenen kwam Best tot 42 officiële optredens en tien doelpunten in dienst van the Magpies.

Het is onduidelijk of de verkoop van Best inhoudt dat De Jong alsnog naar Newcastle vertrekt. Volgens de laatste berichten zou de Premier League-club besloten hebben om de strijd om de 21-jarige spits van FC Twente voorlopig te staken. De club uit de Premier League heeft bijna veertien miljoen euro over voor de 21-jarige spits van FC Twente, maar dat bedrag is door de club uit Enschede afgewezen.

Daarnaast is Newcastle United van mening dat De Jong niet duidelijk is. De Jong laat namelijk weten dat hij graag naar Engeland wil, maar tegen het Duitse Borussia Mönchengladbach zegt hij juist dat hij graag naar die club wil. De zaakwaarnemer van De Jong, Louis Laros, gaf zondag nog aan dat de spits al een keuze heeft gemaakt. "Luuk is er voor zichzelf wel uit. Als hij de juiste sportieve stap kan maken, dan wil hij dat graag doen", liet de belangenbehartiger optekenen.

Meer nieuws

Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
24
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
28
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties