Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sociaal kan je Van Basten als gemankeerd, gestoord of stupide neerzetten'

Laatste update:

Valentijn Driessen haalt maandag in zijn column hard uit naar 'trekpop' Van Basten. "Benieuwd of het slijmspoor van Gianni Infantino en zijn FIFA-gevolg met daarbij Van Basten nog in het Kremlin ligt. Diep door zijn knieën ging de Zwitser in bijzijn van Putin", stelt de chef voetbal van De Telegraaf. "Wat zal de Russische president gegniffeld hebben om de stuitende onderdanigheid van deze voetbalbobo's. De propagandamachine staat niet stil, is ongekend succesvol en draait iedereen een rad voor ogen."

Dat Van Basten zich volgens Driessen door Putin 'laat misbruiken als propagandamateriaal' is naar zijn mening niet verwonderlijk. "De voetballer Van Basten is boven alle twijfel verheven, maar zijn sociale antenne staat structureel verkeerd afgesteld. Sociaal kan je hem als gemankeerd, gestoord of stupide neerzetten. Hij vond het onzin dat Ruud Gullit Nelson Mandela prees, vond het normaal dat zijn vrouw zijn voetbaltas droeg en dacht dertig jaar geleden dat het minimumloon zo'n 10.000 gulden (4500 euro) bedroeg."

Driessen is duidelijk in zijn bewoordingen. "MH17 Marco." Van Basten zette ook nog eens een foto van zijn persoonlijke kennismaking met Putin op zijn Instagram-account. Een paar uur later verving hij deze publicatie door een groepsfoto. "Van Basten is toegetreden tot het rijk van de blinde voetbalbobo's en heeft alle zicht op de werkelijkheid verloren. Van Basten is een voetbalbobo zonder scrupules."

Meer nieuws

PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
2
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
0
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
10
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
15
Slot verlaat Feyenoord voor Liverpool en wordt duurste Nederlandse trainer
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties