Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sociedad betaalt drieënhalf miljoen voor voormalig toptalent Real Madrid

Laatste update:

De jeugdinternational speelde dit seizoen nog negentien wedstrijden voor Valencia, maar maakte slechts vijf keer de negentig minuten vol. Canales, die maandag wordt gepresenteerd bij Sociedad, stond sinds de zomer van 2012 onder contract in Mestalla. Los Ches namen de spelmaker destijds voor 7 miljoen over van Real Madrid. Maar net als in Santiago Bernabéu kon Canales ook in Valencia zijn belofte niet waarmaken.

Het gewezen toptalent stapte in 2010 voor circa 6 miljoen over van Racing Santander naar Real. José Mourinho zei dat Canales hem aan Guti deed denken, maar in de hoofdstad kwam El principe de Bequelar uiteindelijk niet verder dan tien wedstrijden in de Primera División. Ook Everton, Fulham en Villarreal zaten naar verluidt achter de linkspoot aan, maar die heeft dus gekozen voor een avontuur bij Sociedad.

'Valencia maakt een fout door Sergio Canales te verkopen'

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
30
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties