Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Socios Barcelona stellen Bartomeu teleur en hopen op terugkeer Laporta'

Laatste update:

Bartomeu kondigde in januari direct aan dat hij mee zou doen aan de nieuwe verkiezingen en Joan Laporta, Jordi Majó, Jordi Farré, Agustí Benedtio en Toni Freixa zijn de andere kandidaten. Bartomeu hoopt na het succesvolle seizoen de steun van de socios te krijgen, maar hij lijkt niet de populairste kandidaat te zijn bij de supporters. Marca en AS, de twee grootste sportkranten van Spanje, organiseerden allebei een poll met de vraag 'wie moet de nieuwe voorzitter van Barcelona worden?'. Bij beide enquêtes eindigde niet Bartomeu, maar Laporta bovenaan.

De deelnemers aan de poll van Marca gaven Laporta 54,6 procent van de stemmen en de deelnemers aan de poll van AS zelfs 64,52 procent. Hij lijkt zodoende de favoriet te zijn om de nieuwe voorzitter te worden. Laporta, 52 jaar, was tussen 2003 en 2010 ook al voorzitter van Barcelona. Mede dankzij zijn vriendschap met Johan Cruijff won de advocaat toentertijd de presidentsverkiezingen. Met Laporta aan het roer won Barcelona twaalf hoofdprijzen: onder meer vier landstitels en twee keer de Champions League.

Sandro Rosell en Bartomeu slaagden er vervolgens nimmer in om in het Camp Nou net zo populair te worden als Laporta. Bij de polls van Marca en AS staat Bartomeu wel op de tweede plek, met respectievelijk 23,1 en 27,27 procent van de stemmen. De overige vier kandidaten krijgen veel minder steun en lijken bij voorbaat al kansloos te zijn. De verkiezingen zijn op 18 juli.

Josep Maria Bartomeu is geen goede voorzitter voor Barcelona

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
7
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
8
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties