Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Soepel gesprek met Boëtius en Vilhena allerminst zeker'

Laatste update:

Volgens Voetbal International praat Feyenoord waarschijnlijk volgende week al met Jonathan Barnett, die namens de Engelse Stellar Group de belangen van het tweetal behartigt. Door de recente ontwikkelingen is het maar de vraag of er sprake zal zijn van een soepel gesprek en of het tweetal nog van zins is om een langer verblijf in De Kuip te overwegen.

Zonder Boëtius en Vilhena boekte de ploeg van Fred Rutten een ruime zege in Deventer. Boëtius moest Elvis Manu voorrang verlenen, terwijl Vilhena werd vervangen door de van een blessure teruggekeerde Lex Immers. De kans is klein dat het talentvolle tweetal gaat verlengen als beiden onder Rutten niet verzekerd zijn van een basisplaats.

-
Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena zaten zaterdag terecht op de bank

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties