Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Soeverein AZ wint ook in eigen huis en elimineert Lazio; wereldgoal Karlsson

Laatste update:

Pascal Jansen trad donderdag aan met precies dezelfde elf namen als een week eerder in het Stadio Olimpico. Toen begon Lazio al zonder vedette en topschutter Ciro Immobile, die er ook op Nederlandse bodem niet bij was. Matteo Cancellieri vormde de voorhoede met Felipe Anderson en laatstgenoemde zette AZ na twintig minuten op achterstand.

De Braziliaan kreeg de bal van Mattia Zaccagni in de vijandige zestien en werd te veel tijd en ruimte gegund: 0-1. Daarmee was de virtuele achterstand van Lazio weggepoetst en leek AZ opnieuw te moeten beginnen. De elf van Pascal Jansen toonden echter veerkracht en kwamen zeven minuten later alweer op gelijke hoogte. Karlsson kwam op de voor hem zo karakteristieke wijze naar binnen vanaf links en krulde schitterend raak in de verre kruising: 1-1. Veilig was AZ nog niet; dichterbij was het wel.

Ivan Provedel voorkwam met een serie puike reddingen dat de Alkmaarders nog voor de thee op voorsprong kwamen. Daar hadden ze tot minuut 62 voor nodig. Pavlidis kreeg de bal na een fraaie aanval over links van Milos Kerkez en schoot buiten bereik van Provedel laag in de linkerhoek: 2-1. Met de marge van twee ontstak het gejuich al voorzichtig in de Alkmaarse dug-out, die de elf van AZ nog meermaals dicht bij de derde treffer zagen komen. Sven Mijnans, Jens Odgaard en met name Tijjani Reijnders hadden het geluk echter niet aan hun zijde.

Europa Conference League
AZ
2 - 1
Lazio

Meer nieuws

Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
1
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
26
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties