Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Soevereine Spurs voeren druk op Leicester City op

Laatste update:

Een maandagavond in Stoke-on-Trent heet lastig te zijn, maar daar was bij the Spurs weinig van te merken. Uitstekend doordrongen van de belangen begonnen de bezoekers scherp aan de wedstrijd en stonden na negen minuten al met 0-1 voor. Harry Kane, die in de openingsminuten ook al een grote kans kreeg, krulde de bal vanaf de rand van de zestien op fraaie wijze in de verre hoek. Het betekende alweer zijn 23e treffer van dit seizoen.

Tottenham Hotspur leek even af te koersen op een razendsnelle doodeenvoudige zege, maar na een minuut of 25 boot Stoke City eindelijk eens van zich af. Marko Arnautovic toonde zich bedrijvig, terwijl ook Bojan Krkick doelman Hugo Lloris onder vuur nam. Desondanks hadden de bezoekers de tweede goal van de wedstrijd móeten maken. Christian Eriksen verscheen alleen voor doelman Shay Given, maar wilde het te mooi doen en raakte de lat.

Stoke City mocht daardoor blijven hopen en kwam ook met goede bedoelingen uit de kleedkamer, maar het ontbrak de thuisploeg aan stootkracht. Ibrahim Afellay liet zich bijvoorbeeld wel zien, maar zijn pogingen misten de juiste richting. Omdat the Spurs echter verzuimden om verder afstand te nemen, bleef de wedstrijd lange tijd toch nog enigszins spannend. Het flinke krachtsverschil werd echter na 64 minuten verder tot uiting gebracht in de score.

Met een weergaloze pass bood Eriksen Dele Alli een bijna niet te missen kans en met een wippertje werd Given voor de tweede keer geklopt. Het verzet van Stoke City was daarna definitief gebroken. Alli liet twee minuten na zijn doelpunt een gigantische kans op de 0-3 liggen (bal voor leeg doel op de paal), maar uiteindelijk liepen de gasten uit Londen alsnog verder weg. Eerst schoof Kane binnen op aangeven van Érik Lamela en vervolgens knalde toch weer Alli de 0-4 eindstand op het scorebord.

-
Gaat Tottenham Hotspur de titel nog pakken?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
3
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties