Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sofyan Amrabat: 'Ik kan eerlijk zeggen dat ik vanaf het begin al een fan ben'

Laatste update:

Sofyan Amrabat keek naar eigen zeggen niet op van het sterke spel van de jongeling, die José María Callejón aardig in bedwang hield. "Ik kan eerlijk zeggen dat ik vanaf het begin dat ik hem aan het werk zag al een fan van hem ben", vertelt de middenvelder tegenover De Telegraaf over Malacia. "Hij is een fel mannetje. Klein, maar heel sterk, agressief en goed aan de bal. Achttien jaar oud en het dan tegen Napoli zo geweldig doen, dat is toch mooi?"

Ook Nicolai Jörgensen had genoten van Malacia. "Hij kwam er ineens in te staan met 18 jaar oud, speelde met alles wat hij had en het was geweldig om hem te zien slagen", aldus de Deen. "Of ik verrast was? Not at all. Soms geeft hij nog wel eens een bal te hard, want hij heeft veel kracht in dat lichaam. Hij is een heel groot talent en ik weet dat hij ver komt als hij hard werkt. Hij was denk ik wel een beetje nerveus, maar ging er zo goed mee om. Ik ben blij voor hem."

Wie vind jij de minste linksback?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
8
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties