Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sol bekroont indrukwekkende comeback Willem II tegen FC Utrecht

Laatste update:

Willem II was voorafgaand aan het treffen met FC Utrecht reeds drie thuiswedstrijden ongeslagen en de laatste keer dat de Tilburgers in de Eredivisie vier keer op rij wisten te winnen in eigen huis, was in 2004. Met de Domstedelingen trof Willem II echter niet bepaald een favoriete tegenstander, want van de laatste achttien Eredivisie-wedstrijden tegen FC Utrecht werden er slechts twee gewonnen. Eerder dit seizoen stond Willem II al binnen zeven minuten op een 2-0 achterstand in De Galgenwaard en ook zaterdagavond ging de ploeg van trainer Jean-Paul de Jong sterk van start.

Na zeven minuten spelen trof Gyrano Kerk reeds doel, maar zijn treffer werd geannuleerd wegens een overtreding op Freek Heerkens. Urby Emanuelson stuitte vervolgens op Willem II-doelman Timon Wellenreuther, terwijl David Jensen aan de andere zijde een treffer van Ben Rienstra voorkwam. Kerk zette FC Utrecht in de achttiende minuut alsnog op een verdiende voorsprong, op aangeven van Emmanuelson. Een kwartier later moest Wellenreuther opnieuw vissen, nadat Sander van de Streek doeltreffend uithaalde.

FC Utrecht leek op rozen te zetten, maar de thuisploeg stelde nog voor rust orde op zaken. Thom Haye mocht vijf minuten voor het rustsignaal aanleggen vanuit een vrije trap en zorgde zo fraai voor de aansluitsingstreffer. Kort daarna zette Konstantinos Tsimikas Willem II met een halve omhaal weer op gelijke hoogte. Vier minuten na rust maakte Fran Sol de comeback van de Tilburgers compleet. De Spaanse topschutter profiteerde van een matige uittrap van Utrecht-doelman Jensen en verschalkte hem vervolgens met een fraaie lob.

Na de vijftiende competitietreffer van Sol ontspon zich een boeiend voetbalgevecht, met kansen over en weer. Utrecht voerde de druk op, maar Wellenreuther bleek een sta-in-de-weg. Een kwartier voor tijd leken de bezoekers een strafschop te krijgen na een overtreding van Heerkens. Scheidsrechter Jochem Kamphuis draaide beslissing echter terug en legde de bal vervolgens buiten het strafschopgebied, maar gaf de verdediger van Willem II wel de rode kaart. In de slotfase kwam Willem II met tien man in de verdrukking, maar de gelijkmaker kwam er niet meer.

-
Terechte overwinning voor Willem II?

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
0
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
6
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
3
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties