Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Solide Feyenoord niet van de wijs gebracht door buitenspelgoal

Laatste update:

FC Utrecht zette in de openingsfase snel druk op de defensie van de thuisploeg en kreeg met een afstandsschot van Mateusz Klich ook het eerste kansje van de wedstrijd. Na zes minuten spelen lag de bal echter aan de overkant in het doel: Jens Toornstra zette voor, waarna Jörgensen met een halve omhaal fraai afrondde. Een kwartier later leek Van Persie de voorsprong verder uit te breiden, maar de routinier werd teruggefloten wegens buitenspel.

Meer: V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast | Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook

De druk van Feyenoord hield daarna aan en ook Jörgensen en Larsson kregen kansjes. Een kwartier voor de rust was het echter raak aan de overkant: nadat over het hoofd werd gezien dat Dessers ruim een meter buitenspel stond kon de Belg de gelijkmaker binnen tikken. Feyenoord leek hierdoor even van slag, maar herstelde de voorsprong een paar minuten voor de thee toch. Van Persie controleerde een pass van Sven van Beek met de borst en liet David Jensen met een schuiver in de verre hoek kansloos.

In de tweede helft was het opnieuw Utrecht dat het hardst op zoek leek naar een treffer. Sander van de Streek verschafte zichzelf een paar minuten na de rust ruimte voor een schot en Brad Jones kon opgelucht ademhalen toen hij die poging naast zijn doel zag verdwijnen. Vlak daarna werd het met een volley van Klich wat penibeler voor de Australiër, maar de doelman wist de van richting veranderde inzet te keren.

Feyenoord besloot na een periode waarin het ietwat achterover leunde ook weer eens gas te geven en een dikke twintig minuten voor tijd resulteerde dat in de beslissende treffer van Larsson. De Zweed sprong bij een voorzet van Toornstra hoger dan Sean Klaiber en liet Jensen met het hoofd kansloos. Het geloof bij FC Utrecht kreeg met die treffer een flinke knauw en de ploeg van Jean-Paul de Jong kwam niet meer dichter bij een doelpunt dan een vuurpijl van invaller Urby Emanuelson die bijna het stadion uit vloog.

-
Vind jij dat Feyenoord het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties