Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sologoal Pastore helpt PSG aan riante voorsprong, Zlatan valt uit

Laatste update:

Vanwege het poenerige imago dat aan zowel PSG als Chelsea kleeft, werd het onderonsje ook wel El Cashico genoemd. De doelpuntenmakers in de eerste helft, Ezequiel Lavezzi en Eden Hazard, werden voor respectievelijk 28 en 40 miljoen euro aangetrokken. Al na drie minuten was het raak in de Franse hoofdstad: John Terry kopte de bal door het midden weg, Lavezzi controleerde het leer op de borst en volleerde via de deklat raak. Het Prinsenpark ontplofte, maar de storm van PSG ging na circa tien minuten liggen en Chelsea probeerde uit zijn schulp te kruipen. Verder dan een vriendelijke poging van David Luiz kwam men lang niet.

Na 25 minuten was de gastheer dicht bij de margeverdubbeling, maar Lavezzi schoot na een counter en een strakke steekpass van Ibrahimovic in het zijnet. Het beste paard van de PSG-stal, Ibrahimovic, leidde indirect de tegentreffer in. Hij leed balverlies, waarna Thiago Silva in het strafschopgebied Oscar naar de grond werkte. De toegekende strafschop werd benut door Eden Hazard en hierdoor kwamen the Blues verdiend op gelijke hoogte. De Belg was ook nog dicht bij de 1-2, maar hij volleerde op aangeven van Willian tegen de verre paal. PSG had geluk dat Alex voor rust niet met een tweede gele kaart van het veld werd gestuurd.

Laurent Blanc had ook reden tot klagen, want Edinson Cavani kreeg geen strafschop na een vermeende overtreding van Gary Cahill. PSG kwam in de tweede helft sterk uit de kleedkamer en was dicht bij een nieuwe voorsprong, maar Lavezzi kopte na een voorzet van Blaise Matuidi over de kruising. PSG kreeg uiteindelijk hulp van Chelsea: na een uur werkte David Luiz een vrije trap van Lavezzi achter zijn eigen doelman Petr Cech. De thuisfans werden echter muisstil toen Ibrahimovic zich halverwege de tweede helft verstapte en zich blesseerde. De Zweed liet zich vervangen door Lucas, waardoor Cavani in de punt ging spelen.

De eerste actie van de Braziliaan was formidabel: hij soleerde langs enkele Engelsen en bediende Cavani, maar die liep zich vast. PSG speelde in het laatste kwart volwassen en gaf achterin niets meer weg; invaller Fernando Torres werd goed geschaduwd door Thiago Silva. Cavani kreeg vijf minuten voor tijd nog een geweldige kans om er 3-1 van te maken, maar El Matador mikte naast. Javier Pastore tekende uiteindelijk wel voor die 3-1; na een fenomenale solo verraste hij Cech in de korte hoek. PSG zal met vertrouwen afreizen naar Stamford Bridge en is nu al 29 thuisduels in Europa ongeslagen. José Mourinho en co staan voor een lastige opgave.

-
Wie bereikt de halve finale?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
45
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties