Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Solskjaer heeft na Van de Beek volgende topaankoop in het vizier'

Laatste update:

Solskjaer wil zijn selectie nog voor de seizoensopenener tegen Crystal Palace op 19 september versterken, zo klinkt het in de Engelse media. ESPN meldt op basis van bronnen dat de manager van the Red Devils de voorkeur heeft voor het binnenhalen van een centrumverdediger, met Upamecano als belangrijke gegadigde. Solskjaer wil naar verluidt een fysiek sterke en snelle mandekker naast Harry Maguire posteren in het hart van de defensie van Manchester United.

Ajax akkoord met Manchester United over transfersom Van de Beek

Het lijkt erop dat Donny van de Beek zijn laatste duel voor Ajax heeft gespeeld.Lees artikel

In de vorige verbintenis van Upamecano was een ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro opgenomen. In de nieuwe deal is volgens verschillende Duitse media een clausule opgenomen van 42 miljoen euro, een bepaling die na afloop van komend seizoen is te activeren. Bij Manchester United leeft echter de hoop dat er nog in deze transferperiode een deal kan worden gesloten met RB Leipzig. Upamecano werd vanwege zijn sterke optredens van afgelopen seizoen ook al genoemd als mogelijke aanwinst van Arsenal, Chelsea, Manchester City en Paris Saint-Germain.

Solskjaer wil volgens ESPN op korte termijn afscheid nemen van de verdedigers Marcos Rojo, Chris Smalling en Phil Jones en naar verluidt heeft de manager uit Noorwegen ook twijfels over het aanblijven van Eric Bailly en Victor Lindelöf. Hij wil hierdoor de resterende weken van de transferperiode gebruiken om Upamecano los te weken bij RB Leipzig.

Zou Dayot Upamecano een aanwinst zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
1
Thibaut Courtois keert zaterdag terug onder de lat bij Real Madrid
1
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
1
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
8
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties