Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Solskjaer: 'Hij kan het niveau van Rooney en Cristiano Ronaldo halen'

Laatste update:

"Hij is pas 21 jaar oud, maar gezien de volwassenheid die hij soms laat zien zou je denken dat hij ouder is. Kijk maar naar de statistieken, er is mij verteld dat hij jonger was dan Cristiano Ronaldo en Wayne Rooney toen zij hun 150e wedstrijd voor Manchester United speelden", reageerde de Noorse trainer in gesprek met verslaggevers. "Of ik denk dat hij hun niveau kan halen? Zeker, hij kan absolute wereldtop worden."

"Des te meer doelpunten je maakt, des te groter je vertrouwen zal worden als je weer in die positie komt. Hij werkt doordeweeks ook keihard. Hij is een echte Manc, het gaat je niet lukken om hem eronder te krijgen. Hij zal terugvechten en hij vecht ook voor zijn ploeggenoten. Het is een genot om met hem samen te werken. Dat geldt ook voor Jesse Lingard, ik hou van die echte Mancs. Ze zijn graag samen, als we reizen zijn ze onafscheidelijk. Ze weten wat er wordt verwacht van een speler van Manchester United, ze begrijpen elkaar."

Naast Solskjaer is ook de Engelse bondscoach Gareth Southgate enthousiast over Rashford: "Aangezien hij pas 21 jaar oud is, zal hij zeker nog beter worden. Als je zijn instelling en wil hebt om zo goed mogelijk te worden, gaat dat zeker gebeuren. Hij is een enorm talent. Dat wisten we al langer en hij heeft na het WK bij ons ook drie doelpunten gemaakt. En hij laat nu bij zijn club zien dat hij volwassen wordt en met geloof speelt, dat is zo belangrijk voor jonge spelers."

Denk jij dat Marcus Rashford een aanvaller van wereldklasse gaat worden?

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
9
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
16
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties