Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Solskjaer: 'Hij zal het geweldig vinden als het publiek zich tegen hem keert'

Laatste update:

"Hij zal er weer bij zijn. Ik denk dat hij het geweldig zal vinden als het publiek zich tegen hem keert. Als speler voel je dan een zekere trots en denk je: 'Ik zal jullie eens even wat laten zien'. Hij doet het fantastisch op de trainingen en zijn houding daar is geweldig, dus ik hoop dat hij van de wedstrijd gaat genieten", liet de Noor weten via de officiële kanalen van zijn club.

Tegenover de terugkeer van Sánchez staat de afwezigheid van Marouane Fellaini, Chris Smalling en Marcos Rojo. De drie kampen met blessures en zullen daarom niet van de partij zijn in Londen: "Smalling is weer begonnen met trainen en hopelijk is hij er volgende week weer bij, het ziet er goed uit voor hem. Fellaini en Rojo hebben nog wel even nodig."

Solskjaer gunde in de vorige FA Cup-ronde tegen Reading nog een aantal spelers rust, maar lijkt tegen Arsenal een sterkere opstelling in gedachten te hebben: "Dat zijn natuurlijk twee verschillende tegenstanders, maar we hebben een erg goede en getalenteerde selectie. We hebben spelers die moeten spelen en daar ook de kwaliteiten voor hebben. Er zullen zeker een of twee wijzigingen plaatsvinden."

Denk jij dat Manchester United gaat winnen van Arsenal?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
6
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties