Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Solskjaer kijkt zijn ogen uit: 'Het leek alsof hij in zijn achtertuin speelde'

Laatste update:

"Dit is wat de Stretford End (fanatieke deel van Old Trafford, red.) wil zien", stelt Solskjaer in zijn analyse bij de BBC. "Daar houden ze wel van aanvallers die moed tonen. Rashford toonde volwassenheid en kracht tegen gelouterde Premier League-spelers. Het leek soms wel alsof hij in zijn achtertuin speelde of met zijn vrienden op een veldje. Marcus geniet momenteel duidelijk van zijn spel. We verwachten veel van hem, want zijn kwaliteiten staan buiten kijf."

Solskjaer over mogelijk ontslag: 'Het zijn allemaal klinkklare leugens'

"We hebben nog nooit zo hard moeten werken voor een goed resultaat", reageert Rashford bij Amazon Prime. "Zulke wedstrijden willen we hoe dan ook winnen, zeker gezien de stand op de ranglijst. We willen graag laten zien dat we in staat zijn om van topteams te winnen. Er is vaak op doel geschoten, al hebben we niet heel veel grote kansen afgedwongen." De topschutter van the Mancunians is dolgelukkig met de minieme zege op Tottenham. "We hebben de overwinning met veel moeite over de streep getrokken. Het is daarnaast altijd speciaal om voor deze supporters te spelen."

Solskjaer is ook lovend over Scott McTominay, die tegen Tottenham terugkeerde in de basisopstelling. De middenvelder miste de duels met Sheffield United en Aston Villa wegens blessureleed. "Ik wilde per se dat hij zou spelen, zeker gezien zijn fysieke kracht en leiderschapskwaliteiten op het middenveld." Solskjaer is blij dat de international van Schotland met beide benen op de grond blijft staan. "Sterrenstatus of roem zeggen hem niets, hij wil alleen maar de beste worden. Dergelijke spelers zie ik graag bij Manchester United. Ik had hem graag als ploeggenoot gehad in mijn tijd als speler bij deze club."

-
Eindigt Manchester United dit seizoen in de top vier?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties