Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Solskjaer lijkt Evra op de vingers te tikken in lofzang op Van de Beek

Laatste update:

"Het zegt veel over de breedte van de selectie dat we Donny niet voor elke wedstrijd nodig hebben", concludeert Solskjaer dinsdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel van Manchester United met RB Leipzig van woensdagavond. "Het zegt alles over onze ambities om prijzen te veroveren dit seizoen. Ik ben ervan overtuigd dat Donny dit jaar een zeer belangrijke rol voor ons zal gaan vervullen."

Evra is kritiek na uitspraak over Van de Beek beu: 'Verdraai mijn woorden niet'

De voormalig linksback van Manchester United komt met een verklaring op Instagram.Lees artikel

Solskjaer snapt aan de andere kant ook dat een aanwinst als Van de Beek onder een vergrootglas ligt in de Engelse media. "Ik begrijp dat het voor sommige oud-spelers en commentatoren dat het lekker is om soms even los te gaan op Donny, zeker omdat er soms weinig tijd is om een punt te maken op televisie. Maar je hoeft niet gelijk in je eerste drie wedstrijden een basisplaats te hebben om uit te groeien tot een volwaardig lid van de selectie. Donny is ontzettend belangrijk voor ons, vergeet dat niet."

De uitspraak van Evra over Van de Beek deed nogal wat stof opwaaien, waarna de voormalig linksback maandag via Instagram met een statement kwam. "Ik heb bij Sky gezegd dat we Donny van de Beek niet nodig hebben. Ik krijg het gevoel dat mensen twijfelen aan mijn voetbalkennis, of dat ze zijn geboren na de iPhone X en daarom niet weten dat ik straight to the point ben, zonder filter. Als ik zeg dat we Van de Beek niet nodig hebben, zal ik je wat voorbeelden geven: Fred, Scott McTominay, Nemanja Matic. Je houdt van ze of hekelt ze. Als we grote wedstrijden spelen en sterk moeten zijn, leveren ze altijd. Dat is mijn mening."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties