Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Solskjaer overtuigde Van de Beek met belofte over positie in facetimegesprek

Laatste update:

Van de Beek voerde afgelopen vrijdag een facetimegesprek met Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer, wat als een 'prettige kennismaking' voelde. De Noor verzekerde hem als nummer tien te zien, ondanks dat hij op meerdere posities uit de voeten kan. Dat Solskjaer van plan was om Van de Beek 'in zijn kracht' te gebruiken, klonk hem 'als muziek in de oren'. Toch was het nog geen uitgemaakte zaak dat Van de Beek voor Manchester United zou kiezen toen Ajax bekendmaakte dat hij vanwege een naderende transfer niet tot de wedstrijdselectie voor het oefenduel met Eintracht Frankfurt zou behoren.

Ver esta publicación en Instagram

Hoe Manchester United met Donny van de Beek kan spelen ???? ?? ?? Als aanvallende middenvelder?? ?? Duo met Bruno Fernandes?? ?? In een ruit op het middenveld?? ?? Als controleur?? ?? ?? Voor welke XI ga jij en wie zou je eruithalen??? ?? #mufc #manchesterunited #manutd #united #ajax #transfer #swipe #swipeleft #ajaxamsterdam

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Tottenham Hotspur van plan was om concreet te worden, Paris Saint-Germain informeerde, de naam van Van de Beek 'expliciet viel' bij Barcelona en Manchester City interesse toonde. Het motiveerde Manchester United om door te pakken en die doortastendheid was voor Van de Beek een doorslaggevende factor. Daardoor lag er nog geen 24 uur na de wedstrijd tussen Ajax en Eintracht Frankfurt al een akkoord over een transfersom van maximaal 45 miljoen euro, terwijl de middenvelder zelf uren eerder al tot een overeenkomst kwam met Manchester United.

Van de Beek sloeg maandag de eerste training met Oranje, dat zich voorbereidt op de interlands tegen Polen (4 september) en Italië (7 september), over om in Amsterdam de medische keuring bij Manchester United te doorlopen. Het is overigens goed mogelijk dat hij nog even zal moeten wachten op zijn debuut voor de Engelse grootmacht. Nederland staat in het Verenigd Koninkrijk namelijk aangemerkt als oranje gebied, wat betekent dat (terugkerende) toeristen twee weken in quarantaine moeten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In dat geval mist Van de Beek de competitiestart van Manchester United, op 19 september tegen Crystal Palace.

Wordt Donny van de Beek basisspeler bij Manchester United?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
7
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties