Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Solskjaer steekt tirade af na besluit Friend: 'Dit is één grote grap'

Laatste update:

Matic opende de score in het Etihad Stadium na 35 minuten spelen. Hij zou het einde van de wedstrijd niet meemaken, want de Servische middenvelder liep in de 76ste minuut tegen zijn tweede gele kaart van de wedstrijd aan. "Eén grote grap", noemt Solskjaer het besluit van de arbiter om Matic van het veld te sturen. De manager liet tegenover Sky Sportsweten dat hij de rode kaart van Matic onverdiend vond. "Het is hier al lastig scoren met elf man, laat staan met tien. Dit was nooit een rode kaart, wat mij betreft is dit één grote grap."

"Hij krijgt een gele kaart voor zijn eerste overtreding. Daarna krijgt hij bijna geel bij zijn tweede overtreding, wat niet eens een overtreding was. Vervolgens krijgt hij geel, maar een rode kaart voor die twee overtredingen?", aldus Solskjaer, die wijst naar de fysieke speelwijze van Manchester City. "Hoe vaak hebben zij een overtreding op ons gemaakt? Hoe vaak werd Daniel James neergehaald? (eenmaal, red.) Hoeveel overtredingen zijn er gemaakt op Jesse Lingard? (drie keer, red.)"

Solskjaer zegt het jammer te vinden dat het na afloop van de zege op City moet gaan over de arbitrage. "Dit zou niet het onderwerp van gesprek moeten zijn, want ik ben trots op deze gasten. Ze hebben City nu twee keer in zes weken tijd verslagen. Ze hebben werkelijk alles gegeven", aldus Solskjaer, die de complimenten krijgt van Manchester City-manager Josep Guardiola. "Ik heb het al gezegd toen we in december van ze verloren: de kwaliteit in de voorhoede van United is ongelooflijk. Ik heb het gevoel dat ze alles doen wat Ole ze vertelt en dat werkt."

Guardiola zegt diep onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van spelers als Victor Lindelöf en Luke Shaw. "En Harry Maguire is een van de beste verdedigers in de wereld. In de voorhoede hebben ze heel snelle spelers en Matic en Fred zijn ook geweldig. Matic is echt een fenomenale speler. Dus als je ze de tijd geeft, worden ze gewoon weer het United van vroeger", aldus de Spanjaard. Manchester United kan zich weer richten op de competitie en neemt het in dat kader zaterdag op tegen Wolverhampton Wanderers. Manchester City staat voor de zware uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur op zondag.

-

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
9
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties