Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Solskjaer vol lof over Ajax-belager AZ: 'Ze zijn een stuk beter dan PSV'

Laatste update:

"AZ staat drie punten achter Ajax en ze ontmoeten elkaar dit weekend", verwijst Solskjaer bij FOX Sports naar de Eredivisie-topper van zondag. Het verschil bedraagt slechts drie punten in het voordeel van Ajax. "Ze hebben kans om gelijk te komen. Ajax had een teleurstellende wedstrijd gisteren (tegen Valencia, red.). We hebben AZ hoog zitten, we hebben veel wedstrijden bekeken. Ze zijn een stuk beter dan PSV. We weten dat ze veel kwaliteiten hebben."

Solskjaer over mogelijk ontslag: 'Het zijn allemaal klinkklare leugens'

"Ik ken een paar jongens vanuit Noorwegen, zoals Jonas Svensson en Fredrik Midtsjö. Ik kijk ernaar uit om hen weer te zien", vervolgt de keuzeheer van de AZ-opponent. Solskjaer prijst het collectief van de tegenstander van donderdag. "Het hele team is moeilijk om tegen te spelen, ze hebben veel vertrouwen. Je kunt het romantisch voetbal noemen, ik houd van de manier waarop ze het spelletje spelen. Het is gewoon een goed team."

Solskjaer wil zijn opstelling nog niet prijsgeven, maar geeft wel toe dat AZ een sterke tegenstander mag verwachten. "Ze gaan absoluut het beste Manchester United treffen morgen. De speler die we op dat moment kiezen, is de beste. Maar we gaan ook wat jongere spelers een kans geven, dat is gewoon onze natuur. Beide ploegen zijn door, dus voor mij is het een mooie kans om te rouleren in de ploeg." Het eerste fluitsignaal in Manchester klinkt donderdag om 21.00 uur. The Red Devils hebben momenteel een punt meer dan het bezoek uit Alkmaar.

-
Manchester United-AZ eindigt in een...

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties