Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Solskjaer wees speler af vanwege kapsel: 'We gaan naar huis, geen interesse'

Laatste update:

"Ik ging eens naar een speler kijken en toen hij de kleedkamer uitliep zag ik dat hij een hanenkam had", aldus de Noorse manager. "Ik zei toen tegen mijn scout: 'We gaan naar huis, geen interesse.' Dat was een hele korte scoutingtrip", lacht Solskjaer, die bij Molde ook samenwerkte met Erling Braut Haaland. De spits speelde twee seizoenen onder de hoede van Solksjaer en werd toen verkocht aan Red Bull Salzburg. Weer anderhalf jaar later vertrok Haaland naar Borussia Dortmund en inmiddels geldt de aanvaller als een van de meest gewilde spelers in Europa.

Solskjaer krijgt de vraag of hij toen al zag dat Haaland een grote speler zou worden. "Ja. Natuurlijk weet je het nooit met blessures, omdat hij ook kampte met knieproblemen. Hij kwam binnen als een zestienjarige. Maar ik zag wel direct zijn persoonlijkheid. Ik weet nog dat hij onze centrumverdedigers, twee enorm grote jongens, naar de grond werkte en aan ze vroeg om op te staan. Hij was een winnaar. Hij heeft een geweldige persoonlijkheid. Hij heeft iedereen al bewezen hoe goed hij is. We speelden tegen Zenit Sint-Petersburg in de play-offs van de Europa League. De scheidsrechter kwam na afloop naar me toe en zei: 'Hij zal snel in de Champions League spelen.' Ik reageerde: 'Dat weet ik.'"

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties