Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Solskjaer weet wie Manchester United moet polsen als toekomstige manager

Laatste update:

"Op de dag van mijn ontslag ging ik naar Michael toe en zei: 'Ik ben weg, maar de club wil dat jij het overneemt'", vertelt Solskjaer in een uitgebreid interview met The Athletic. "Ik vertelde hem dat ik dat een goed plan vond, maar na tien dagen kwam Michael naar me toe om te zeggen dat hij het niet ging doen. Dat zag ik als een groot compliment, want ik had het grootste respect voor hem. In het interview na mijn ontslag werd ik emotioneel toen ik over Michael praatte. We zien elkaar niet vaak, maar het was puur uit respect voor hem."

Ole Gunnar Solskjaer hoopt dat Michael Carrick ooit terugkeert als manager van Manchester United.

Solskjaer ziet in Carrick naast een geweldig mens ook een echte winnaar schuilgaan. "Sir Alex Ferguson en José Mourinho waren zijn managers en hij heeft met de beste spelers ter wereld gespeeld. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat Michael ooit de manager van Manchester United wordt, als hij dat zelf wil tenminste. Ik kan me niet voorstellen dat dat niet zal gebeuren", aldus Solskjaer over zijn voormalig ploeggenoot en assistent, die met Middlesbrough de play-offs ingaat om promotie naar de Premier League.

Carrick speelde tussen 2006 en 2018 voor Manchester United. Hij werd na zijn afscheid opgenomen in de technische staf en na het ontslag van Mourinho koos Solskjaer ervoor om de oud-middenvelder te behouden. Na het wegsturen van de Noorse manager was Carrick drie duels lang de interim-manager, om vervolgens kenbaar te maken dat hij niet de definitieve opvolger van Solskjaer wilde zijn. Manchester United stelde Ralf Rangnick tijdelijk aan en Carrick vervolgde zijn trainersloopbaan in oktober 2022 bij Middlesbrough.

Premier League
Manchester United
2 - 0
Wolverhampton W.
Denk jij dat Michael Carrick geschikt is voor Manchester United?

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
17
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
2
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
30
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties