Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Solskjaer wekt verbazing bij United-selectie met bijzonder besluit'

Laatste update:

Solskjaer werd met zijn familie gespot op de luchthaven van Manchester voor een vlucht naar zijn vaderland. Paparazzi van The Sun legden vast hoe de oefenmeester in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen op Manchester Airport liep, onderweg naar een privéjet met als bestemming Kristiansund. Ondanks het vermoeden dat Solskjaer de reis zou ondernemen om de druk op zijn positie te ontvluchten, hoeft hij zich voorlopig geen zorgen te maken, zo klinkt het. Bronnen binnen de club melden dat de manager in ieder geval nog tot en met het eerstvolgende competitieduel met Watford mag blijven zitten.

United ging afgelopen zaterdag nog kansloos onderuit tegen stadsgenoot en aartsrivaal Manchester City en verloor maar liefst zes keer in de laatste twaalf duels, waaronder een beschamende thuisnederlaag tegen Liverpool (0-5). Na dat laatste duel sprak het bestuur van de club nog zijn vertrouwen in Solskjaer uit, maar de positie van de Noor blijft ter discussie staan. Zo lieten voormalig United-spelers Rio Ferdinand en Michael Owen zich al kritisch uit over de trainer, die in hun ogen moet opstappen.

"Ik kijk elke week naar ons team en vraag me af wat we tactisch aan het doen zijn", zei Ferdinand in zijn podcast FIVE. "Ik zie geen filosofie of identiteit in onze manier van spelen. Ik kijk met verbijstering naar het team. Ik was diep van binnen altijd al een beetje sceptisch, zou hij ons kampioen kunnen maken? Ik was niet helemaal overtuigd, ik was er niet zeker van dat hij dat zou kunnen. Met het elftal dat hij heeft en wat ik tot nu toe heb gezien, heb ik het gevoel dat hij het stokje over moet dragen aan iemand anders."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties