Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Solsksjaer laat zich met oog op hervatting inspireren door Nederlander

Laatste update:

"Ik ben een groot fan van Cruijff en zijn zoon Jordi, met wie ik heb samengespeeld bij United, is een goede vriend. Ik heb een aantal keer de eer gehad om Johan te ontmoeten en hij vertelde dat je voor negentig procent met je hoofd voetbalt. Als je mentale gesteldheid niet in orde is, kan je niet presteren. Ik coach graag de hele persoon: over levenswijze, over familie tijdens de lockdown, over voeding. Al die kleine dingen zorgen ervoor dat spelers zich gewaardeerd voelen, ze weten dat wij om hen geven", zo tekent The Sun op uit de mond van Solskjaer.

"De club is in deze tijd geweldig geweest voor iedereen, spelers, staf en supporters. De spelers zijn heel actief geweest in de maatschappij. Maguire, Rashford, Lingard en Pogba hebben verschillende dingen gedaan om mensen te helpen", gaat de Noorse manager van Manchester United verder. "Ik kijk naar een goede persoonlijkheid in een speler en dat ze professioneel zijn. Eén rotte appel in een mand kan ook de rest laten verrotten. Het gaat erom dat we een team opbouwen waar mijn staf en ik ons in herkennen."

Manchester United stak voor de onderbreking door de uitbraak van het coronavirus in een uitstekende vorm, met tien ongeslagen wedstrijden op rij. "Het is altijd goed om een sterk Manchester United te zien. We willen bewijzen dat we goed genoeg zijn om die reeks door te zetten. Ik had in deze tijd wel genoeg van het analyseren van oude wedstrijden, dus het was goed dat het Duitse voetbal terugkwam. De omgeving is steriel, anders. De fans geven een extra dimensie, er vallen daardoor ook minder kaarten. Misschien vallen er zelfs wel meer doelpunten."

Eindigt Manchester United nog in de top vier van de Premier League?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties