Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Afwijzing Mislintat verklaard na nieuwe ontwikkeling over som Arda Güler'

Laatste update:

De geruchten over de sportieve toekomst van Güler zijn inmiddels nauwelijks bij te houden. Met zijn entourage zouden vergevorderde gesprekken zijn gevoerd met onder meer Sevilla, terwijl Barcelona, Real Madrid, AC Milan en Benfica naar verluidt ook geïnteresseerd zijn in de diensten van de Turks international. Fenerbahçe hoopt zijn groeibriljant nog een seizoen in Istanbul te houden, maar weet dat het kansloos is als de Europese elite zich mengt.

Relevo schrijft echter dat clubs die geïnteresseerd zijn veel dieper in de buidel moeten tasten dan voorheen gedacht. Naast de transfersom van 17,5 miljoen euro moet ook een commissie van 15 miljoen worden uitgekeerd aan de zaakwaarnemer en vader van Güler. Daarmee zou de totale som op ruim 30 miljoen euro uitkomen. Het talent heeft bij Fenerbahçe nog een contract tot medio 2025, maar kan door een clausule voor een gelimiteerde transfersom vertrekken.

Mike Verweij wist maandag in de podcast Kick-off van De Telegraaf te melden dat Ajax nooit serieus in de markt is geweest voor Güler. Klaas-Jan Huntelaar zou naar verluidt wel gecharmeerd zijn van het Turkse talent, maar krijgt directeur voetbalzaken Sven Mislintat daar niet in mee. "Zeg nooit nooit, want wat vandaag niet is, kan morgen weer anders zijn. Maar van wat ik begrijp willen ze Güler niet hebben", aldus de clubwatcher van De Telegraaf. "Ik zie het elke dag voorbijkomen en elke dag informeer ik of het klopt. Maar nee, Mislintat wil hem niet."

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties