Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sommige Ajacieden willen eerder vertrekken door het beleid van Ten Hag'

Laatste update:

De Groot trekt vlak voor het WK een parallel met Lionel Messi, die bij Argentinië niet altijd het niveau haalt dat hij in clubverband aantikt. "Als de focus van een coach er niet op gericht is om het beste uit de beste speler te halen, dan speelt zelfs een van de beste voetballers ooit een verloren wedstrijd", geeft hij aan. "De Messi van Argentinië is het duidelijkste bewijs van hoe coaches invloed op zelfs de beste spelers kunnen hebben."

Marco van Basten maakte ooit een 'opvallende analyse' over de trainers met wie hij als voetballer samenwerkte, schrijft De Groot. "Hij stelde dat één hem beter had gemaakt, drie hadden geen kwaad gedaan en zes hadden hem slechter gemaakt. Een proces dat Ajax nu parten speelt. Natuurlijk wordt er aan de grootste talenten getrokken, maar dat is nooit anders geweest. Alleen spelen bij diverse spelers wel degelijk de visie en het beleid van trainer Erik ten Hag een rol om eerder uit Amsterdam te vertrekken."

"Dat daar niet te gemakkelijk over gedacht kan worden, bewijst het lot van Messi bij Argentinië", concludeert de columnist. De Groot stelt dat Messi vanwege de bondscoaches die Argentinië heeft gehad niet thuishoort in een rijtje van WK-iconen als Pelé, Franz Beckenbauer, Johan Cruijff, Diego Maradona en Zinédine Zidane.

Is Erik ten Hag de juiste trainer voor Ajax?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties