Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Sommige dingen over Schmidt gezocht, spijkers op laag water zoeken zelfs'

Laatste update:

Volgens Stevens verdient Schmidt wel wat meer krediet in zijn eerste seizoen als oefenmeester bij PSV. "Soms lees of hoor ik dingen over hem, die ik wel erg gezocht vind. Spijkers op laag water zoeken zelfs", zo concludeert de oud-coach van de nummer twee in de Eredivisie in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Natuurlijk zijn spelers nu niet allemaal fit, maar dat kan aan van alles liggen en hoeft niks met de trainingen te maken te hebben." Stevens komt in dat kader gelijk met een recent voorbeeld op de proppen.

'Roger Schmidt speelt met PSV niet het mooiste voetbal'

"Dat hij Philipp Max zondag kort voor tijd wisselt in De Kuip? Als buitenstaander kun je daar heel moeilijk over oordelen", vervolgt Stevens zijn analyse over het eerste jaar van Schmidt in het Philips Stadion. "Die jongen is nota bene ziek geweest en misschien heeft hij zelf wel aangegeven dat het niet meer ging of kon Schmidt zien dat hij zichzelf aan het forceren was. Hij (Schmidt, red.) en de technisch staf kennen alle medische data, wij niet", aldus het lid van de raad van commissarissen van Schalke 04, die alle vertrouwen heeft in de stafleden bij PSV.

"De technische staf die er nu werkt, ken ik goed. Met de assistenten Jörn Wolf en Lars Kornetka heb ik bij Hamburger SV en Schalke 04 nog gewerkt. Ik heb hen en Schmidt al uitgenodigd om een keertje een terrasje te pakken, als het straks allemaal weer kan. Jörn was mijn perschef in de tijd in Hamburg en Lars was analist in Gelsenkirchen", zo besluit Stevens, zelf in het seizoen 2008/09 enige maanden coach van PSV. De Eindhovense club hervat de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Denk jij dat Roger Schmidt nog steeds de juiste trainer is voor PSV?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
5
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
10
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
12
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties