Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sommige jongens moeten weggaan, wil ik terugkeren'

Laatste update:

"Als je veel zelfvertrouwen hebt, krijg je de echte sterkte. Dan zit je lekker in je vel en maak je bijna altijd de juiste keuzes", vertelt de 21-jarige aanvaller. Hij hoopt nog altijd te slagen in Amsterdam. Bij Willem II speelt hij linksbuiten, bij Ajax zoekt hij de concurrentie vooral op het middenrif.

"Er zijn met Daley Sinkgraven, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Donny van de Beek en Thulani Serero zes spelers voor drie plekken. Zeven, met mij. Sommige jongens moeten wel weggaan, wil ik terugkeren." Andersen wil de lijn doortrekken en zijn statistieken verdubbelen. "Zodat ik na de zomer bij Ajax of een andere club in de basis kom. Een nieuwe verhuurperiode zie ik namelijk niet meer zitten."

Is Lucas Andersen goed genoeg voor Ajax?

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties