Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Sommige van die jongens weten niet eens wie Thierry Henry is!'

Laatste update:

Henry is na het beeindigen van zijn actieve loopbaan terug bij Arsenal om stage te lopen en praat in die hoedanigheid regelmatig met Walcott. "We hebben het over zijn ervaringen, en hoe ik die kan gebruiken om beter te worden. Hij loopt soms mee met het elftal Onder-18, maar ik geloof dat sommigen niet eens weten wie hij is!", lacht Walcott, die op aanraden van Wenger ook probeert te leren van zijn Chileense ploeggenoot.

"Ik moet agressiever worden op het veld. Toen ik Alexis voor het eerst zag binnenkomen dacht ik: wow, dit is inderdaad een statement. Maar als je dan kijkt wat hij er allemaal voor doet; hij is een winnaar. Hij wil altijd winnen en dingen bereiken. Als je de juiste mentaliteit hebt en bereid bent om te werken, kan dat. Waarom niet?", vraagt de Engelse international zich af. "Misschien ontbrak dat er een paar jaar geleden wel aan. Nu denk ik: het moet nu gebeuren. Spelers als Alexis helpen daarbij."

Denk jij dat Theo Walcott net zo goed kan worden als Thierry Henry?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties